کنتاکتور اشنایدر FUNDAMENTALS EXPLAINED

کنتاکتور اشنایدر Fundamentals Explained

کنتاکتور اشنایدر Fundamentals Explained

Blog Article

کنتاکتور اشنایدر دارای کاربرد های بسیار زیادی در صنعت و کارخانجات دارد، یکی از مهم ترین و مرسوم ترین کاربرد های این کالا، برای روشن و خاموش کردن تجهیزات برقی مانند دستگاه ها، موتور ها و دیگر سیستم ها می باشد.

در ادامه، به بررسی ویژگی‌ها، مزایا و انواع مختلف کنتاکتورهای اشنایدر خواهیم پرداخت.

ابتدا توضیح مختصری در خصوص کنتاکتور می دهیم تا با این محصول آشنا شده و اطلاعات مناسبی

سیم و کابل مفتولی کابل مفتولی (زمینی) افشار نژاد خراسان

یکی دیگر از مشخصات کنتاکتور اشنایدر، جریان اسمی آن است که تاثیر مستقیمی بر قیمت این محصول دارد. جریان اسمی جریانی است که کنتاکتور می‌تواند به طور مداوم در شرایط مختلف تحمل کند و بدون ایجاد مشکل آن را کنترل کند. جریان اسمی و مقدار آن روی بدنه کنتاکتور حک شده است.

کنتاکت به یکدیگر متصل شده یا از کنتاکتور یکدیگر جدا شوند.این خاصیت کنتاکتور سبب قطع و وصل یا

هرچه مدل و مقدار ولتاژ نامی بیشتر باشد، قیمت کنتاکتور اشنایدر هم افزایش می‌باید.

اتوماسیون صنعتی: در سیستم‌های اتوماسیون و کنترل صنعتی، کنتاکتورها برای کنترل موتورها، سیستم‌های تهویه و دیگر تجهیزات حیاتی به‌کار می‌روند.

از روی ولتاژ کار نامی، می‌توان توانایی قطع و وصل، نوع و محل استفاده کنتاکتور اشنایدر را به دست آورد. یکی از مزایای کنتاکتور، سرعت قطع و وصل آن است.

در صورت بروز مشکل گارانتی با شماره ۰۲۱۹۱۰۲۶۱۲۶ داخلی ۴۰۱ لطفا تماس بگیرید.

استعلام قیمت استعلام قیمت معمولا زیر ۳۰ دقیقه با شما برای اعلام قیمت به‌روز تماس می‌گیریم

اولین دسته بندی از انواع کنتاکتور، دسته‌بندی بر اساس برق مصرفی یا تعداد فاز است. کنتاکتور اشنایدر در دو دسته تک فاز و سه فاز تولید می‌شود.

در ساده‌ترین تعریف، کنتاکتور یک دستگاه سوئیچینگ (کلیدزنی) الکتریکی است که برای خاموش و روشن‌کردن یک مدار الکتریکی استفاده می‌شود.

در صورت مشاهده پیاپی این صفحه لطفا با سرویس‌دهنده اینترنت خود تماس بگیرید. کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت نوآوران فن آوازه می‌باشد

Report this page